top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Официално потвърдиха Assassin's Creed Mirage! Ще я покажат на 10 септември!

Ubisoft официално обяви Assassin's Creed Mirage след изтичане на информация. Това е следващото заглавие от поредицата.

 
Assassin's Creed Mirage
 

Игрите на Assassin's Creed обикновено изтичат като информация преди официалното им обявяване и това отново се оказа така с Mirage. Повече подробности за Mirage ще бъдат споделени по време на Ubisoft Forward на 10 септември.


Според изтичане на информация, Mirage ще стартира през пролетта на 2023 г. Съобщава се, че играта ще се развива в Багдад в края на 800-те. Това ще бъде „връщане към основите“ за поредицата, се казва в доклад.


Според по-ранна информация, играчите ще контролират Basim, герой от Assassin's Creed Valhalla, в младостта му, което води до участието му в Hidden Ones. Играта ще премахне избора на диалог и възможността за избор на пол, се казва в доклада.


Добвя се, че подхода на Mirage за връщане към основите е вдъхновен от оригиналната Assassin's Creed от 2007 г. и че Ubisoft работи върху римейк на първата игра. Този предполагаем римейк ще бъде част от Season Pass на Mirage, а също така ще има DLC за Constantinoplе.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


620 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page