top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Официално показаха дизайна на PSVR 2

Sony Interactive Entertainment официално представи дизайна на PSVR 2, който черпи вдъхновение от семейството продукти PS5 и съответства на естетиката.

 
PSVR 2
 

Подобно на контролера PS5 DualSense, дизайнът на очилата PSVR 2 включва малки символи на PlayStation на предната и задната лента.


Yujin Morisawa, старши арт директор на Sony Interactive Entertainment, коментира:


Когато започнах да работя върху дизайна на очилата за PlayStation VR2, една от областите, върху които исках да се съсредоточа първо, беше идеята да създам отдушник, за да изпуска въздух, подобно на вентилационните отвори на конзолата PS5, който позволява въздушен поток. Нашите инженери измислиха тази идея като добър начин да позволим вентилация и да избегнем замъгляването на обектива, докато играчите са потопени в своите VR игри. Работих върху много дизайнерски концепции, за да постигна това и в крайният дизайн можете да видите, че има малко пространство между горната и предната повърхност на обхвата, който съдържа интегрираната вентилация. Наистина съм горд от това как се получиха и от положителните отзиви, които получих досега. Надявам се, че нашите фенове на PlayStation също ще се съгласят и нямам търпение да го изпробват.

Публикацията в блога на Sony PlayStation разкрива, че дизайнерският екип зад PS5 е направил конзолата с предвид следващото поколение VR очила, оттук идват и прилики във външния вид и усещането. Въпреки това, има по-голям акцент върху закръглеността на дизайна на PSVR 2, отразявайки ръбовете на DualSense и Pulse 3D слушалките.


Нашата цел е да създадем очила, които не само ще се превърнат в атрактивна част от декора на вашата всекидневна, но и ще ви накарат да се потопите в света на играта ви до точката, в която почти ще забравите, че използвате очилата или контролера.


PSVR 2 все още няма премиерна дата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
69 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page