top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Онлайн кооперацията в Halo Inifnite идва през Ноември. Отмениха плановете за split-screen опция!

343 Industries публикува актуализираните си планове за ново съдържание за Halo Infinite и, добре... искате ли първо добрите новини, лошите новини или наистина лошите новини?

 
Halo Infinite
 

В този ред, Forge идва през ноември, кооперативната онлайн кампания също идва през ноември, като пропусна целта си за премиера през август, и кооперативната кампания с разделен екран? Е, това е отменено.


Сезон 3 трябва да започне на 8 ноември и подобно на първите два сезона, ще продължи за по-дълъг период от 5 месеца - до 7 март. През този период Forge, за който има много изтекла информация, ще премине в бета версия, кооперативната кампания и преиграването на мисиите ще бъдат пуснати официално, ще има две нови карти, безплатен battle pass и още.


Сезон 4 ще продължи от 7 март до 27 юни, добавяйки нови карти както за Arena, така и за Big Team Battle, нови оръжия, оборудване и още.Всичко това означава, че 343 Industries не успява да постигне целевата премиера за кооперативна кампания, която беше определена за август. Студиото най-накрая успя да достави кооперативната версия чрез бета версия с ограничено време през юли, но практически замълча по въпроса през последния месец, като в крайна сметка не успя да предостави нужното.

Halo Infinite roadmap

Но истинската бола от ляво за феновете на франчайза е, че 343 Industries нарушава обещаното завръщане на местната кооперация с разделен екран. В цитат, 343 Industries казва:

За да подобрим и ускорим текущото развитие на услугата на живо и да отговорим по-добре на отзивите на играчите и актуализациите на качеството на живот, ние преразпределихме студийните ресурси и вече не работим върху разделянето на кампании - екранна кооперация


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page