top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Смениха разрабочика на The Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time е любимо заглавие в екшън-приключенската поредица, а оригиналната версия от 2003 г. е разработена от Ubisoft Montreal.

 
Prince of Persia: The Sands of Time
 

През септември 2020 г. Ubisoft обяви, че преработва The Sands of Time, този път с разработването се занимаваха Ubisoft Pune и Ubisoft Mumbai. Първоначално планирано да излезе през януари 2021 г., Ubisoft разкри към края на 2020 г., че римейкът е бил отложен с два месеца. Само три месеца по-късно Ubisoft обяви, че The Sands of Time е отложена за неопределено време и тогава феновете започнаха да се чудят какво се случва с този римейк. Звучи, че Ubisoft Pune и Ubisoft Mumbai не са могли да направят римейка, защото сега издателят разкри, че развитието на играта е прехвърлено към Ubisoft Montreal, оригиналния създател на играта.


Разработката на Prince of Persia: The Sands of Time Remake сега ще се ръководи от Ubisoft Montreal, самото родно място на епичната трилогия Sands of Time. Това решение е важна стъпка и екипът, надграждайки работата, постигната от Ubisoft Pune и Ubisoft Mumbai, сега ще отдели необходимото време, за да прегрупира обхвата на играта, за да ви предостави най-доброто изживяване за този римейк. Искаме да благодарим на всички за вашата непрекъсната подкрепа и търпение по време на разработката. Бъдете сигурни, че ще ви информираме за напредъка в бъдеща актуализация.

, се казва в изявление от официалния акаунт на Prince of Persia в Twitter.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page