top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Outriders е новият голям франчайз на Square Enix! Играта регистрира 3.5 милиона играчи

Актуализирано: 25.05.2021 г.

Outrides се превърна в изненадващ хит! Много геймъри смятаха, че ще е поредния обикновен looter shooter, но се оказа любимо ново заглавие за милиони хора по света.


Outriders 3.5 Million Players

Square Enix ни информира, че RPG играта има 3.5 милиона играчи само за един месец от периода 1-ви април - 1-ви май. Outriders получи множество добри оценки от критици и от геймъри, така че продължение е почти сигурно. Играта на студиото People Can Fly едва ли е продала 3.5 милиона копия, защото все пак беше като част от Game Pass, но въпреки това изглежда, че интереса на геймърите към заглавието е доста голям. Square Enix отчете, че средното време на игра на човек е над 30 часа, а компанията сподели, че има изключителен интерес към кооперативния режим на Outriders.


"Стартирането на ново IP е винаги трудно и затова сме изключително благодарни за подкрепата на играчите, както и обратната връзка с тях. Ние ще продължим да ви слушаме внимателно и ви уверяваме, че сме напълно отдадени да подобрим и доразвием цялостното изживяване през следващите седмици и месеци." - това споделя шеф на Square Enix, Джон Брук. Той загатна за продължение, след като допълни, че очаква с нетърпение да развият Outriders франчайза.


Както споменахме преди малко, Outriders е разработено от полското студио People Can Fly. Компанията бързо се развива, след като придобиха Phosphor Games и по този начин, основаха офис в Чикаго. В момента, People Can Fly разполага с над 320 служители, което ги прави едно доста голямо независимо студио.

71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page