top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Outward: Definitive Edition излиза през Май

Outward Definitive Edition стартира за PS5, PC и Xbox Series X/S през май 2022 г., обявиха Prime Matter и Nine Dots.

 
 

Това преиздание на RPG-то с отворен свят включва стандартната версия на играта плюс The Three Brothers и The Soroboreans DLC, плюс набор от подобрения на качеството на живот и корекции на баланса.


Outwards Definitive Edition добавя ново съдържание под формата на уникални срещи в подземията, нови сценарии за поражение и допълнителни заболявания. В допълнение, подобренията, направени в играта, включват възможност за достъп до скривалището ви, докато посещавате света на приятел, работилници за тотеми във всеки регион и по-достъпно изработване.Outward първоначално беше пусната за PS4, PC и Xbox One през март 2019 г. и съчетава фантастична ролева игра с елементи на оцеляване, тъй като вашият герой ще трябва да управлява фактори като топлина, глад, умора и жажда.


Куестовете на играта също включват множество резултати въз основа на вашите избори и успехът или неуспехът на тях ще повлияят трайно на света на играта и как се развива сюжета.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page