top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Outward: Definitive Edition излиза през Май

Outward Definitive Edition стартира за PS5, PC и Xbox Series X/S през май 2022 г., обявиха Prime Matter и Nine Dots.

 
 

Това преиздание на RPG-то с отворен свят включва стандартната версия на играта плюс The Three Brothers и The Soroboreans DLC, плюс набор от подобрения на качеството на живот и корекции на баланса.


Outwards Definitive Edition добавя ново съдържание под формата на уникални срещи в подземията, нови сценарии за поражение и допълнителни заболявания. В допълнение, подобренията, направени в играта, включват възможност за достъп до скривалището ви, докато посещавате света на приятел, работилници за тотеми във всеки регион и по-достъпно изработване.Outward първоначално беше пусната за PS4, PC и Xbox One през март 2019 г. и съчетава фантастична ролева игра с елементи на оцеляване, тъй като вашият герой ще трябва да управлява фактори като топлина, глад, умора и жажда.


Куестовете на играта също включват множество резултати въз основа на вашите избори и успехът или неуспехът на тях ще повлияят трайно на света на играта и как се развива сюжета.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page