top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Overwatch получава cross-play

Най-накрая hero shooter-a на Blizzard ще получи една от най-желаните опции - cross-play. Феновете желаят компанията да вкара тази екстра в Overwatch от години насам и изглежда, че Blizzard, малко или много, слуша феновете си.


Overwatch Cross Play

Cross-play опцията за Overwatch първо ще влезе в бета период преди да се пусне изцяло и ще бъде за всички платформи - PC, Nintendo Switch, PS4/PS5 и Xbox One/Xbox Series X|S. За да имате възможността да играете с хора от други платформи, задължително трябва да имате Battle.net акаунт. Тоест ако играете от конзола, трябва да си направите регистрация и да си свържете акаунта с вашата платформа. Всеки, който си свърже акаунта на платформата с Battle.net акаунта ще получи златен loot-box.


Най-вероятно именно cross-play е голямата изненада, която Арън Келър е имал в предвид, когато я загатна преди няколко седмици. Cross-play ще бъде за всички модове на Overwatch, освен Competitive, който ще е разделен на PC и конзоли. Причината, според нас, е ясна за това решение - да има баланс.


Все още не е ясно кога ще се появи cross-play в Overwatch, но от Blizzard загатват, че ще е скоро. Това може да значи след седмица, може и след месец... Кой знае кога?


101 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page