top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Overwatch стана на 5 години

Blizzard чества рождения ден на hero shooter-a като върна в играта Anniversary евента. По време на него ще можете да спечелите или да закупите нови скинове за няколко героя от ростера на играта.


Overwatch Anniversary 2021

Някои от скиновете, които можете да закупите с in-game валута, са за Baptiste, Sombra, Doomfist и др. Има и скинове, които можете да спечелите след като направите определен брой победи (девет, ако трябва да сме по-точни), но освен тях, можете да спечелите спрейове и иконки. Евента ще продължи до 8-ми юни, така че имате доста време да направите нужните победи за съответните награди. Трябва да играете Quick Play, Arcade или Competitive Play и на всеки три победи ще получите награда.Както предходните издания на Anniversary евента, и тази година на всеки няколко дни ще се сменят модовете, които можете да играете и ще бъдат от Winter Wonderland, Summer Games, Archives, Halloween Terror и Lunar New Year. Ако сте изпуснали шанса си да спечелите или закупите миналогодишни скинове или други козметични предмети, то по време на годишнината, можете да си вземете каквото пожелаете, стига да имате нужното количество in-game валута. Може и да сте късметлия и да ги спечелите от loot boxes.


Този евент с тези свежарски награди идва малко след скандален скин на Мей, която прилича на ММА боец. Скандала е за хората, които смятат, че нейния скин е обида към афроамериканците или по-конкретно жените. Пълни глупости за хора без работа, ако питате нас.

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page