top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Може да видим повече за Overwatch 2 през Май по време на сезон 5 на Overwatch League

Overwatch League обяви, че сезон 5 ще започне на 5 май.

 
Overwatch 2
 

В публикация в блога Overwatch League предостави подробности за предстоящият сезон и някои от промените, които ще бъдат приложени. Някои от планираните промени в Overwatch, които идват с Overwatch 2, като нова настройка за 5v5 и новият режим на игра Push, ще бъдат приложени през сезон 5. Тези промени са планирани да се внедят в оригиналния Overwatch, когато Overwatch 2 излезе.


През ноември Activision Blizzard обявиха забавяне както за Overwatch 2, така и за Diablo 4, като и двете игри вероятно не ще стартират до 2023 г. През септември Overwatch League потвърди пред Washington Post, че сезон 5 ще се играе в ранната версия на Overwatch 2. Съобщението за отлагането дойде два месеца след като беше обявено, че Overwatch League ще използва версия на Overwatch 2.

Други промени, идващи през Сезон 5, включват разделянето на лигата на източен и западен регион, като Изтокът получава 7 отбора, докато Западът ще има 13 отбора. Отборите също така ще играят минимум 24 мача през сезона, което е увеличение спрямо миналогодишните 16 мача. Плейофите ще се определят от точките, натрупани през сезона, като първите шест поставени от Запада и първите трима от Изтока автоматично се класират за плейофите. Countdown Cup ще определи останалите три отбора, два от Запада и един от Изтока.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page