top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Overwatch ще има безплатен достъп по празниците

Overwatch предлага безплатна пробна версия за продължителността на ваканционния период, започваща от днес и завършваща след Нова година на 6 януари. Подобно на предишни безплатни пробни периоди, играчите, които все още не са закупили играта, ще имат достъп до пълния списък от 32 герои, 28 карти и всички режими на игра, които се предлагат в момента.

 
Overwatch Winter Wounderland
 

Играчите, които участват в безплатната пробна версия, също ще могат да погресират в играта както обикновено, да вдигат нива, да отключват предмети за героите и печелене на кутии с предмети. Всички ще запазят прогресията си, която постигнат. За да може, ако решат да закупят играта да не губят време.

Пробната версия ще бъде налична за PC, Xbox и PlayStation, като PC играчите се нуждаят от акаунт в Battle.net, Xbox играчите трябда да имат активно членство в Xbox Live Gold ,а играчите на PlayStation се нуждаят от активен PlayStation Plus.


Понастоящем Overwatch провежда своето годишно събитие Winter Wonderland, с различни сезонни битки като 4v4 Freezethaw Elimination, Mei's Snowball Offensive, Yeti Hunt и Snowball Strike. Сезонното събитие ще продължи до 6 януари 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page