top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Може да притежавате реплика на Батмобила от 1989 г. за 1,5 милиона долара

Не е нужно да сте милиардер и плейбой, за да притежавате Батмобил, но е нужно да сте мултимилионер. И кой богат фен на Батман не би искал реплика на най-добрия екшън Батмобил в историята?

 
batmobile
 

Въпреки че този конкретен не се появи в нито един от филмите, той беше използван в каскадьорското шоу на Six Flags Batman през 90-те години. Репликата на Батмобила от Батман и Батман се завръща се продава за 1,5 милиона долара от Classic Auto Mall, който го описва като „извита конструкция от черно фибростъкло със стимпънк, която е заимствана от състезания и няколко класики, има няколко капки психеделици и е една в целия свят.”


Детайлите на този Батмобил са невероятни и изглеждат направо от фантазиите на Тим Бъртън. Има реактивен двигател отпред и огнехвъргачка отзад. Вторият волан зад основните седалки е всъщност това, което задвижва колата. В стари клипове от каскадьорското шоу можете да видите как каскадьорът се крие, така че Батмобилът да изглежда, сякаш се подчинява на гласови команди точно както във филмите.

Това означава, че колата всъщност побира трима души - въпреки че не е разрешена за движение по улиците и достига максимална скорост от 30 мили в час. Таблото е покрито със светлини, лостове и превключватели, които Classic Auto Mall описват като „изобилие от нефункционалности“. Не се споменават куки за захващане или картечници.


Ако нямате 1,5 милиона долара, които да хвърлите за този Батмобил, винаги можете да наемете автомобили от класически филми.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page