top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Paul Rustchynsky от Driveclub ще разкрие новата си игра тази година, но няма да е състезателна

Paul Rustchynsky, директорът на състезателната игра DriveClub каза, че ще разкрие новия си проект тази година, но той няма да бъде продължение на съществуващи франчайзи като MotorStorm или дори състезателна игра.

 
Driveclub
 

В Twitter, той написа:

През 2021 г. ние (Avalanche Studios Group) открихме ново студио в Ливърпул, вълнуващ момент за мен, след като постигнах една от целите си в кариерата. През 2022 г. ще можем да обявим играта, върху която работихме през последната година. За да разбия някои очаквания - не работя върху състезателна игра. Съжалявам, няма продължение на DRIVECLUB, наследник на MotorStorm или ONRUSH. Това е нещо много различно от всичко, върху което съм работил преди.

Evolution Studios, студиото отговорно за DriveClub, преди да бъде закрито от Sony преди няколко години, имаше редица свои бивши служители, работещи в Avalanche Liverpool. Няма да е състезателна игра и това е донякъде изненадващо предвид дългата му история с жанра.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page