top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pedro Pascal не е играл The Last of Us

Pedro Pascal признава, че не е играл на The Last of Us игрите, отчасти защото не иска да развие желание да „имитира“ Joel Miller, героя, който играе в телевизионната адаптацията.

 
The Last of Us
 

В ново интервю за GQ Pascal беше попитан за познанията му върху игрите The Last of Us. Първоначално той каза, че се е опитал да играе играта (вероятно първата), но в крайна сметка дал контролера на племенника си, след като установил, че няма „специфичният вид умение“, което е необходимо, за да победи.


Pascal е гледал племенника си как играе известно време, но освен това звучи сякаш и той не е гледал много от игрите. Актьорът сподели, че това е така, защото не иска да се доближава до героя във видеоиграта, докато снима версия на телевизионното шоу.


Joel е впечатляващ — намерих всичко това за визуално впечатляващо изживяване. И тогава се притесних, че ще искам да имитирам твърде много, което според мен може да е правилно при някои обстоятелства и след това да е грешка в други. Така че просто исках да създам здравословна дистанция и това да бъде повече в ръцете на Craig Mazin и Neil Druckmann.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

177 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page