top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pedro Pascal е сигурен, че феновете няма да бъдат разочаровани от сериалa по The Last of Us

Докато феновете седят стискащи палци с надеждата, че адаптацията на The Last of Us на HBO ще бъде вярна на играта, Pedro Pascal поставя всички съмнения в коша и няма нужда да се притеснявате, в интервю за немското списание Neelix.

 
Pedro Pascal Joel The last of us
 

В интервюто, което се състоеше от 11 въпроса, които обхващаха предимно теми за героя на Pascal в „The Mandalorian“ и как ако той не e станал актьор, вероятно все още е щял да бъде „чилийско проблемно дете“, той също навлезе в някои подробности за неговия образ като Joel в The Last of Us на HBO.


Когато го попитаха какво следва в кариерата му, Pascal сподели вълнението си от ролята на Joel в телевизионната адаптация на The Last of Us. „Снимките вече започнаха и това е толкова забавно и нещо напълно ново за мен и страхотна възможност да покажа на феновете една нова моя страна.


Интервюиращият постави на Pascal въпроса дали очакванията на феновете са огромна тежест за телевизионната адаптация? Той отговори:

Мисля, че адаптацията е повече от способна да се конкурира с играта. Нямам абсолютно никакво съмнение, че няма да разочароваме феновете и новите зрители.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

195 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page