top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pedro Pascal каза, че продукцията на сериала по The Last of Us е пълна с "невероято прекарано време"

В скорошно интервю за Comic Book, Pedro Pascal разкри, че прекарва „невероятно време“ на снимачната площадка на предстоящата телевизионна адаптация на The Last of Us.

 
 

The Last of Us на HBO в момента е насрочен за 2023 г. и в него ще участват Pedro Pascal като Joel, Bella Ramsey като Ellie и Nick Offerman като Bill. Като една е от най-очакваните адаптации на видеоигри през последните години, феновете се стремят да научат колкото се може повече за това как се случват нещата на снимачната площадка.


За щастие, Pedro Pascal изглежда изключително оптимистичен за това как феновете ще намерят шоуто. Звездата не само каза, че актьорският състав си прекарва невероятно, но и че самото шоу също ще бъде невероятно.


По време на скорошно интервю за Comic Book, Pedro Pascal беше попитан „The Last of Us, какво е на този снимачен площад? Просто покрито с Clicker-и и Spores-и ли е? Колко потапящо е това за вас?”. Паскал отговори, като каза, че „то е покрито с Clicker-и и Spores-и“, а след това продължи: „Прекарваме си невероятно време. Не знам дали ще успея да остана жив, но ще си струва."Не сме сигурни какво е намеквал Pascal, казвайки, че не е сигурен дали ще „успее“, но интервюиращият продължи да провери дали Pascal знае какво се е случило с Joel в The Last of Us: Part II на Naughty Dog . Той отговори: „О, да, знам, знам какво се случва с Joel. Може дори да не успея да стигна до това."


Звучи, че снимките за шоуто трябва да са доста интензивни, ако Pascal дори не очаква да стигне до тази скандална сцена, която шокира феновете!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

215 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page