top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Persona 3 и 4 ще излязат за конзолите от следващо поколение!

Класическите игри на Atlus - Persona 3 Portable и Persona 4 Golden - пристигат на „модерните платформи“ на 19 януари 2023 г. Atlus потвърди новината в tweet.

 
Persona 5 Royal Person 4 Persona 3 Portable
 

Двете игри ще бъдат пуснати за Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X — и ще бъдат включени в Game Pass за конзола и компютър. Persona 3 Portable също ще получи версия на Steam.


И двете игри се считат за окончателни версии на оригиналите за PlayStation 2, Persona 3 и 4. Те първоначално бяха пуснати на PlayStation Portable и PlayStation Vita съответно през 2009 и 2012 г. Двете игри добавиха ново съдържание и функции. Особено Persona 4 Golden беше моментът на пробив за поредицата Persona извън Япония.

Като се има предвид наследството на игрите, феновете искат по-специално версии за Switch.


Януарската версия е част от големия тласък на Atlus за въвеждане на Persona на всички платформи. Той е предшестван от пускането на Persona 5 Royal на Switch, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, Xbox Series X и Game Pass на 21 октомври.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page