top of page
  • Снимка на автораCrazyR

PES с ново име и е безплатна!

След като наскоро ви информираха за потенциалните планове на Konami, компанията официално обяви, че новото издание на футболния им симулатор ще е безплатно. Освен това PES носи ново име.


EFootball Free To Play

Pro Evolution Soccer поредицата вече ще се казва eFootball. Новата част от футболния симулатор ще е безплатна, както и феновете ще могат да я закупят САМО дигитално. Играта ще излезе през есента за PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One и PC, като се очаква по-нататък във времето и за iOS и Android устройства. Konami за момента отказва да говори за версия за Switch. Освен, че ще е безплатна, тази зима eFootball 2022 ще има и кросплей между всички платформи, но телефони ще ви трябва контролер.


Тази година eFootball ще използва изцяло нов енджин, създаден чрез Unreal 4. Дълги години Konami използваха FOX , но решиха със смяната на името на франчайза, да променят и енджина. Когато новата eFootball излезе на пазара, ще има частичен брой модове и отбори, като Konami ще продава ново съдържание под формата на DLC, което играчите ще преценяват дали искат или не. Няма информация, обаче, за MyClub или Master League модовете, но се очаква второто да има ново име, което ще е "Team Building Mode".


Още не е ясно доколко ще е безплатна новата игра, както и кои модове ще включва. Konami обеща, че повече ще видим и разберем през август, но дотогава можете да видите reveal trailer-a:156 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page