top of page
  • Снимка на автораCrazyR

PES 2022 ще бъде безплатна!

Изглежда, че PES 2022 ще тръгне по нов курс и ще бъде достъпна за всички. В чест на 25-годишнината от поредицата, Konami се отклони от обичайния си подход и вместо да разработи ново заглавие, актуализира eFootball PES 2020. Хубавото в случая е, че бяха ъпдейтнати показателите на футболистите и клубовете, както и беше включено Евро 2020 (което беше пренасрочено за тази година). По-този начин феновете на поредицата платиха по-малка сума, защото не е цялостна нова игра, а само ъпдейт.


PES 2022 Free To Play

Според редактора на Video Games Chronicle, Анди Робинсън, PES 2022 може да доведе до революция във футболните симулационни игри. Той твърди, че играта ще бъде и безплатна, но не се посочва от къде е взел информацията, което подсилва любопитството ни. Последните издания на PES поредицата винаги имаха освен оригинални и пълни версии, получаваха и LITE. В тях играчите получават голяма част от оригиналната игра и то БЕЗПЛАТНО. Изглежда, че може би Konami виждат потенциал да развият тази концепция още повече.


В момента има отворен бета тест за eFootball 2022 за PS4/5, Xbox X/S и X box One. Повече подробности за играта ще научим на 21 юли.1802 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page