top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Phil Spencer смята, че за Sony е "добра идея" да създаде еквивалент на Game Pass

Доклад на Bloomberg от декември 2021 г. твърди, че Sony в момента работи върху собствената си версия на Game Pass, комбинация от PlayStation Plus и PlayStation Now, която възнамерява да пусне през пролетта. Няма официална информация от Sony, но едно светило в индустрията смята, че това е много добра идея: шефът на Xbox Phil Spencer.

 
Phil Spencer
 

Spencer каза, че не вижда докладваното от Sony преследване на стратегия в стил Game Pass като „утвърждаване“ на подхода на Microsoft, а просто „неизбежност“.


Трябва да продължим да правим иновации, да продължим да се конкурираме, защото нещата, които правим, може да са предимства, които имаме на пазара днес, но те се основават само на това, че ние сме първи, а не че сме създали нещо, което не може друг да го направи.

каза Спенсър.


Услугата Game Pass е голям успех за Microsoft – толкова голям, че компанията използва Game Awards, за да обяви, че PC версията, наричана преди Xbox Game Pass за PC, е преименувана на много по-разумото "PC Game Pass".


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

102 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page