top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Шефът на Xbox иска да накара повече хора да играят World of Warcraft

Microsoft възнамерява да закупи Activision Blizzard и в очакване на регулаторните одобрения след няколко години ще видим World of Warcraft, Call of Duty и Candy Crush, популяризирани Xbox игри. Може да изглежда очевидно защо ръководителят на Xbox, Phil Spencer, иска да накара още повече хора да играят тези игри.Той обясни своите надежди в интервю.

 
Phill Spencer
 
Искам повече хора да играят WoW след пет години, отколкото днес. Искам повече хора да играят Call of Duty след пет години, повече хора да играят Candy Crush след пет години, защото ще ги направим по-достъпни за повече хора.

казва Spencer на журналиста Stephen Totilo.

И така, какво означава „по-достъпно за повече хора“? Spencer е далеч от потвърждаването на WoW: Console Edition или нещо от сорта, но като се има предвид все по-независимият от платформата подход към разпространението на игри, можете да усетите, че това може да се случи.


Израснах във време, когато Blizzard беше синоним като Pixar по отношение на качеството. Това е мястото, където се стремя тези марки да стигнат и бих искал да имам възможността да работя с невероятни творчески екипи, за да го направя възможно.

казва Spencer


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download219 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page