top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Фил Спенсър: Call of Duty ще продължи да бъде издавана зa Playstation!

В скорошно интервю за Same Brain Podcast, Фил Спенсър потвърди за пореден път, че ако сделката с Activision-Blizzard стане реалност, Microsoft ще продължи да доставя Call of Duty на PlayStation подобно на това, което се случи с Minecraft след придобиването на Mojang.

 
Playstation Call of Duty
 

Когато Спенсър беше попитан за бъдещето на Call of Duty на PlayStation, той твърдо отговори, че Microsoft ще продължи да доставя поредицата на PlayStation дори след сделката.


Ние не вземаме Call of Duty от PlayStation. Докато има PlayStation на пазара, нашето намерение е да продължим да я издаваме за PlayStation, подобно на това, което направихме с Minecraft, откакто я притежаваме. Увеличихме местата, където хората могат да играят Minecraft. Искам да направим същото и с Call of Duty.

, коментира Спенсър.

Подхождането към Call of Duty по същия начин като Minecraft може да бъде всъщност добра новина за феновете на поредицата, тъй като Microsoft не се е намесила с Mojang в начина, по който разработват Minecraft, докато компанията е предоставила достатъчно ресурси за екипа, за да разшири изживяването с ново съдържание.


Разбира се, сделката Activision-Blizzard все още се нуждае от повече одобрения от регулаторите на конкуренцията по целия свят. Досега CMA на Обединеното кралство изглежда е най-голямата пречка за Microsoft, тъй като организацията потвърди опасенията си относно сделката и стартира втора фаза на задълбочено разследване.

Ако всичко върви по план, се очаква сделката да стане реалност през първата половина на 2023 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page