top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Започнаха плановете за сезон 4 на The Witcher

Въпреки че сезон 3 на The Witcher едва започна да се снима, ключов режисьор на хитовата поредица на Netflix разкри, че бъдещият сезон 4 вече е начертан.

 
The Witcher
 

Говорейки пред Brigade Radio, Stephen Surjik – който също може да брои Game of Thrones и The Umbrella Academy в списъка си с режисьорски заслуги – разкри малко за това как протича творческият процес за сезон 4 на The Witcher.


Сценаристите и продуцентите начертаха Сезон 4. О, да. Не знам дали съм част от тази програма за плануването, но поне ми казаха, че го планират

, каза Surjik.


Има причина, това да е един от първите пъти, в които чувате нещо за четвърти сезон – все още не е официално потвърден от Netflix. The Witcher обаче е едно от бижутата в короната и плановете за какво следва за всеки герой със сигурност има смисъл от творческа гледна точка.


Но има много време, докато стигнем до тази точка. Продукцията е в ход за сезон 3 на The Witcher и няколко нови актьора се присъединиха към актьорския състав – включително възпитаници на Marvel. Shang-Chi’s Meng’er Zhang ще играе Milva.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page