top of page
  • Снимка на автораCrazyR

PlayStation имат отговор на Game Pass! Казва се Spartacus!

От известно време се носят слухове, че Sony подготвят конкуренция на Microsoft и тяхната абонаментна услуга. Отговорът носи кодовото име Spartacus.


PlayStation Has Its Own Game Pass

Тази информация идва от доклад на Bloomberg, които ни информират, че абонатите на Spartacus ще имат възможност да играят заглавия на оригиналния PlayStation, PS2, PS3 и PSP. Очаква се услугата да е достъпна за собствениците на PS4 и PS5. Bloomberg допълват, че Spartacus ще слее вече съществуващи услуги на Sony - PS+ и PS Now.


Докладът на Bloomberg допълнително ни информира, че Spartacus ще има три нива, които ще предлагат различни екстри. Първото ниво ще бъде като сегашния PS+. Вторият ще предлага достъп до огромна селекция от PS4 заглавия, като по някое време ще бъдат добавени и PS5 игри. И накрая третото и най-високо ниво ще предоставя на абонатите си демота, стриймване на игри и селекция от класически заглавия от ерата на PS1, PS2, PS3 и PSP. Няма да се предлагат Vita игри, като най-вероятно причината е, че е трудно да се настроят тъч контроли върху джойстик на PS4 и PS5.


За момента се очаква Spartacus да излезе през пролетта на 2022г.
331 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page