top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Playstation признаха, че срещат опонент в абонамента на Xbox.

Преди време говорихме за ожесточената битка при абонаментите, но явно съревнованието ескалира.

 
 

Playstation Plus classic catalog бе една от най-големите стъпки към доминирането на игровия пазар. Възкресявайки стотици заглавия и включвайки имена от всички номера на Playstation конзолите бе нещо което накара хиляди да се завърнат обратно към това да играят игри отново, седнали вечер пред телевизора с настроение и желание да се впуснат в някое приключение. Един от най-острите върхове на това си решение бяха PSP игрите. Игрите на популярната портативна конзола PSP, изпреварила времето си, но все пак достигнала най-големите висоти в сферата на портативният игрови свят, бе реновирана и почти всички нейни заглавия бяха обновени в PS4 i PS5 формат за да може дори и на онези, закупили си джобната конзола преди 15 години, да могат отново да и се насладят под формата на страхотно и епично изживяване, с хубава графика и музика върху голям екран. Най-култова от PSP игрите в последните години, за която и най-много се говори сред почитателите, включвайки дори от мен самия е: Patapon


Sony не са компания обичаща да се шегува с реномето си и затова гледа винаги да предприема само най-умните действия по пътя на издигането сред обществото като име, както и към предоставянето на абсолютно всеки един фрагмент и аспект от нечие ежедневие който тя може да предложи. Xbox дълги години бяха добре поддържани от Microsoft, но и също водени от техните идеи. Това коства на компанията много продажби и залязващ имидж в очите на потребителите. Явно този си факт повлия положително на дистрибуторите и директорите, затова те взеха всеобщото решение да въздродят компанията и името си, като започнат да работят усърдно над постигането на върхов модерен аспект. Xbox Game Pass и Xbox series X са имена които започват да предлагат много на всички доверили им се, такъв пример бива дългоочакваното заглавие Stray, над което Xbox взеха превел и ще бъдат първите излъчили достъпни за игра копия от играта. Xbox се себеактуализират с всеки месец, но ще бъде ли достатъчно за да надвият гиганта стоящ като опонент отсреща, ще разберем в идните месеци.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page