top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

В PlayStation са сформирали „нов екип за съхранение на игрите“

Подразделението на Sony PlayStation създаде екип за съхранение на игри, според Garrett Fredley, бивш инженер на Kabam, който се присъедини към производителя на конзоли като старши инженер по изграждане.

 
Playstation
 

Днес е първият ми ден като старши инженер за PlayStation, работещ като един от техните първоначалнo наети за новосъздадения екип за съхранение. Съхраняването на игри беше първата ми страст в кариерата. Това беше първият ми набег в света на софтуерното инженерство/разработчиците и в свят, за който толкова много хора не знаят. Тогава бях просто начинаещ и допринасях по всякакъв начин, независимо от моята неопитност. Сега се върнах към него, вече не съм новак, както бях преди. Благодаря на Mike Bishop и екипа, че ме включиха в това приключение. Да отидем и да се уверим, че историята на нашата индустрия няма да бъде забравена.

Sony беше критикувана за липсата на усилия за запазване на игрите от миналото, като се има предвид, че първоначално планираше да затвори магазините за PSP, PS3 и PS Vita. Въпреки това, благодарение на възмущението на феновете, притежателят на формата реши да запази всички, освен PSP магазина, работещи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page