top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Playstation ексклузивите няма да бъдат налични от премиерният си ден в PS Plus

На фона на всички новини около предстоящите промени на Sony в PlayStation Plus има фрагмент, който лети под радара.

 
God of War
 

Според главния изпълнителен директор на PlayStation Jim Ryan, ексклузивите от притежателя на платформата няма да се присъединят към PS Plus от Day One.


Това разбира се е голяма разлика между това, което PS Plus се очакваше да стане, и това, което Microsoft прави с Game Pass. Заглавия от Xbox Game Studios стартират на Game Pass веднага наред с обикновените продажби на дребно, докато софтуерът на PlayStation Studios няма да излиза в PS Plus по същия начин. Например, ако искате да играете God of War Ragnarok, все пак ще трябва да платите за играта, както обикновено — тя няма да бъде част от вашият абонамент, поне не веднага.


Ryan казва, че добавянето на свои собствени игри към PS Plus при стартирането "няма никакъв смисъл" към момента. Той предполага, че това може да има пагубен ефект върху качеството им: „Нивото на инвестициите, които трябва да направим в нашите студия, не би било възможно и смятаме, че въздействащият ефект върху качеството на игрите, които правим, няма да са нещо, което геймърите искат."


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

273 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page