top of page

PlayStation Now картите се премахват от наличност в подготовка за Project Spartacus

Картите се изтеглят от паза в подготовка на отговора, който Sony подготвят по повод успеха на Xbox Game Pass

 
PlayStation Now
 

Преди един месец Jason Schreier от Bloomberg реши да развали настроението на маркетинговия отдел на Sony. Той разкри, че PlayStation се кани да пусне своя конкурент на Xbox Game Pass тази пролет. Сега изглежда, че официалното представяне ще се случи в предстоящото шоу State of Play или по-рано.


PlayStation потвърди съобщенията, че търговците на дребно в Обединеното кралство са били помолени да премахнат останалите си карти за PlayStation Now от рафтовете и онлайн магазините до 21 януари. Нещо, което няколко други европейски страни бяха помолени миналата година. Sony опитва да избегне факта, че е в подготовка за сливане на PS Plus и PS Now в новата услуга с кодово име Spartacus, като използва следното извинение:

В световен мащаб страним от PlayStation Now gift карти, за да се съсредоточим върху нашите текущи PlayStation gift карти. Те могат да бъдат осребрени за PlayStation Now.“

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download302 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page