top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Функцията PlayStation Tournaments е вече налична

PlayStation Tournaments на Sony e най-накрая достъпнo за PS5. Функцията eSports-for-everyone сега се съсредоточава около по-кратки турнири на редовни интервал.

 
Playstation Tournaments
 

Sony дори ще създаде множество събития, за да поддържа продължителността под контрол. Можете също да се регистрирате директно от вашата конзола.

Новата система за турнири на PlayStation може да се похвали и с обновен интерфейс, който се възползва от картите за активност на PS5 и известията, за да ви помогне да намерите събития, да проследявате резултати и да ви уведоми кога е време за игра. Можете да намерите състезания от секциите на началния екран на игрите.


Всеки в отговаряща на условията държава с членство в PlayStation Plus може да се присъедини, като първите турнири за PS5 се фокусират върху FIFA 23, Guilty Gear Strive и NBA 2K23. Наградите варират от валута в играта до пари и PlayStation хардуер. За да ви насърчи, Sony провежда събитие в класацията "Win-A-Thon" между 1 декември и 31 януари, което ви награждава с по-доброто представяне в регионалните турнири. Промоцията ще бъде достъпна и за собствениците на PS4.


Както при турнирите Xbox Live на Microsoft, предложението на PlayStation eSports има за цел да ви държи ангажирани и да харчите пари. Може да е по-вероятно да купите най-новото спортно заглавие, ако знаете, че можете да спечелите награди от реалния свят.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page