top of page
  • Снимка на автораCrazyR

PlayStation VR 2 ще се появи на пазара в края на 2022г. и ще използва OLED

Новата версия на PSVR ще се появи по някое време в края на следващата година - това съобщават от Bloomberg, които споделят, че Sony се цели да използват OLED панелите на Samsung.


PSVR 2.0 2022

Доста странно решение, имайки предвид, че други производители предпочитат да използват по-евтините LCD панели. OLED технологията е сравнително нова и става все по-често срещана при скъпите телевизори. Обаче VR хедсетове се стремят да станат по-достъпни за всички и затова е логично производителите да избират по-евтиния вариант за производство. Дори Sony направиха такъв тип промяна, когато преди няколко смениха OLED екрана на PlayStation Vita с по-евтина алтернатива. Но PS5 е доста мощна конзола и затова компанията все още ще използва OLED панели.


Ако PSVR 2.0 се появи догодина, то по този начин ще излезе на пазара доста по-бързо, отколкото оригинала след излизането на PS4. Може дори накрая да не се казва така, защото все още нямаме официално име на новата версия на PSVR, но знаем, че контролерите ще са ергономични и ще сменят PlayStation Move контролерите, които се използват от PS3 генерацията. Също PSVR 2.0 ще се свързва доста по-лесно към вашата конзола, отколкото сложната схема, която изисква сегашния модел.

99 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page