top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Playstation пусна изцяло нова страница на своя уебсайт посветена на PC игрите

PlayStation ще публикува още от екслкузивите си на компютър, като преди няколко дни издаде Marvel’s Spider-Man Remastered.

 
Playstation PC
 

Страницата включва две основни функции, списък на игрите, налични в момента на компютър, с Marvel’s Spider-Man Days Gone, God Of War, Horizon Zero Dawn, Predator: Hunting Grounds и Helldivers.


Има и секция за заглавията, които ще се появят скоро, но е любопитно, че показва само две заглавия вместо трите, за които знаем, че са на път.


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales е в списъка, както и Uncharted: Legacy Of Thieves, но това, което липсва, е The Last Of Us Part I.


Това е меко казано любопитен пропуск, особено след като вече беше потвърдена за PC и подобно на Uncharted, версията за PS5 ще стартира първа, а за PC ще излезе по-късно.


Може би това е знак, че все още има време, докато видим повече от предстоящото, но това са само спекулации.


Във всеки случай е добре, че ще има компютърни игри направени от PlayStation, които да бъдат интегрирани с останалата част от екосистемата и официална страница на официалния уебсайт определено е добро начало.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
176 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page