top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

PlayStation няма да бъде на Gamescom 2022

PlayStation потвърди, че няма да присъства на Gamescom 2022.

 
PlayStation
 

Издателският гигант разкри това в интервю за немското издание Games Wirtschaft. За съжаление, това означава, че можете официално да зачеркнете големи издания като God of War Ragnarok, Forspoken, Marvel's Spider-Man 2 и PSVR 2. Както Games Wirtschaft отбелязва, това също потвърждава, че PlayStation няма да се появи в Geoff Keighley's Gamescom: Opening Night Live.


Тази новина официално задрасква двама от трите големи производители на конзоли от тазгодишното събитие на Gamescom, тъй като Nintendo също публично отстъпи. Activision Blizzard, издателят зад Call of Duty, Overwatch, Warcraft и Diablo, също няма да присъства.


Докато списъкът с високопоставени неявявания на Gamescom продължава да нараства, все още има потвърдени 250 изложители, включително някои големи имена като Bandai Namco, THQ Nordic и Koch Media. Xbox също се очаква да има някакво присъствие на събитието, но не е ясно в какво качество.


Gamescom 2022 ще бъде физическо събитие за първи път от 2019 г., но ще има и придружаваща „обширна дигитална програма“, според организаторите на събитието. Физическото събитие ще бъде в Кьолн и ще продължи три дни, от 24 до 28 август.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page