top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pokémon Violet и Scarlet може да се върнат към традиционната механика за улавяне

Редица членове на общността на Pokémon са се вгледали в текст на официалния уебсайт за Pokémon Scarlet and Violet, който изглежда показва, че „традиционната механика за улавяне“ ще се завърне в игрите – тоест, не улавянето на Pokémon-и от Pokémon Legends: Arceus.

 
Pokémon Violet Scarlet
 

Въпросният текст на уебсайта гласи, както следва:


Различни градове се сливат безпроблемно в пустинята. Ще можете да видите покемоните от този регион в небето, в моретата, в горите, по улиците – навсякъде! Ще можете да изпитате истинската радост от поредицата Pokémon – да се биете срещу диви покемони, за да ги хванете – сега в игра с отворен свят, на която играчите на всяка възраст могат да се насладят.​

Pokémon Violet Scarlet

Това, комбинирано с екранна снимка на битка с wild Larvitar и Pikachu на треньор, е интерпретирано от редица фенове на Pokémon (много от тях се събраха в тази тема на Reddit), за да означава, че във Violet and Scarlet ние няма да може просто да хвърлим PokéBall-олвете върху чудовищата в света, като в Pokémon Legends: Arceus. Вместо това ще трябва да влезем в битки и първо да ги отслабим, точно както във всяка друга игра на Pokémon от основната поредицата до този момент (с изключение на Let's Go Pikachu и Eevee).


Въпреки че тази информация не е достатъчна, за да се каже със сигурност по един или друг начин как улавянето на wild покемони ще работи в тези игри, това вероятно е достатъчно безопасно предположение. От една страна, Pokémon Let's Go! въведе обрат в традиционното улавяне на покемони, които не са били виждани в игрите на Pokémon оттогава, което показва, че те са по-скоро експеримент, отколкото постоянен инструмент.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page