top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Pokémon Violet и Scarlet може да се върнат към традиционната механика за улавяне

Редица членове на общността на Pokémon са се вгледали в текст на официалния уебсайт за Pokémon Scarlet and Violet, който изглежда показва, че „традиционната механика за улавяне“ ще се завърне в игрите – тоест, не улавянето на Pokémon-и от Pokémon Legends: Arceus.

 
Pokémon Violet Scarlet
 

Въпросният текст на уебсайта гласи, както следва:


Различни градове се сливат безпроблемно в пустинята. Ще можете да видите покемоните от този регион в небето, в моретата, в горите, по улиците – навсякъде! Ще можете да изпитате истинската радост от поредицата Pokémon – да се биете срещу диви покемони, за да ги хванете – сега в игра с отворен свят, на която играчите на всяка възраст могат да се насладят.​

Pokémon Violet Scarlet

Това, комбинирано с екранна снимка на битка с wild Larvitar и Pikachu на треньор, е интерпретирано от редица фенове на Pokémon (много от тях се събраха в тази тема на Reddit), за да означава, че във Violet and Scarlet ние няма да може просто да хвърлим PokéBall-олвете върху чудовищата в света, като в Pokémon Legends: Arceus. Вместо това ще трябва да влезем в битки и първо да ги отслабим, точно както във всяка друга игра на Pokémon от основната поредицата до този момент (с изключение на Let's Go Pikachu и Eevee).


Въпреки че тази информация не е достатъчна, за да се каже със сигурност по един или друг начин как улавянето на wild покемони ще работи в тези игри, това вероятно е достатъчно безопасно предположение. От една страна, Pokémon Let's Go! въведе обрат в традиционното улавяне на покемони, които не са били виждани в игрите на Pokémon оттогава, което показва, че те са по-скоро експеримент, отколкото постоянен инструмент.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page