top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че Project Spartacus е "доста близо" до премиерата си

Миналия декември започнаха да се разпространяват съобщения, че Sony работи върху нова многостепенна реконструкция на PlayStation Plus - с кодово име Project Spartacus - за да се конкурира с Xbox Game Pass на Microsoft. По това време се казваше, че Sony се стреми към конкурентна версия, а нов доклад предполага, че услугата вече е „доста близо до премиерата си“.

 
Playstation Xbox Game Pass
 

Това го твърди Jeff Grubb от VentureBeat, който, отново говорейки в последния епизод на шоуто си Giantbomb Grubbsnax, предложи малко повече поглед върху това как новата тристепенна абонаментна услуга - която ефективно обединява съществуващата PlayStation Now на Sony и PlayStation Plus – ще бъдат структурирани.


Grubb твърди, че новата услуга, ще нарече трите си нива на абонамент Essential, Extra и Premium - цените са съответно $10 USD, $13 и $16 на месец.


Според първоначалния доклад на Bloomberg за Spartacus, Grubb казва, че нивото Essential ще бъде PlayStation Plus, както е днес - тоест ще се изисква да се играе онлайн заглавията на PlayStation и предоставя редица месечни игри за абонатите, които да добавят към своите библиотеки без допълнително заплащане - докато Extra нивото ще включва и "каталог игри за изтегляне", включващ около 300 заглавия. „Всичко в PSNow, което можеше да се изтегли, изглежда, че ще бъде тук“, каза Grubb.


Нивото Premium ще даде на абонатите достъп до „класически игри“ и облачен стрийминг в допълнение към всичко по-горе, въпреки че Grubb признава: „Не знам какво означава класическите игри, но знам, че това е основна част от това първокласно ниво." Bloomberg по-рано съобщи, че първокласното ниво ще включва достъп до PS1, PS2, PS3 и PSP игри, заедно с разширени демота – нещо, което Grubb също повтори.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

 GAME.bg mobile app download

301 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page