top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че Project Spartacus е "доста близо" до премиерата си

Миналия декември започнаха да се разпространяват съобщения, че Sony работи върху нова многостепенна реконструкция на PlayStation Plus - с кодово име Project Spartacus - за да се конкурира с Xbox Game Pass на Microsoft. По това време се казваше, че Sony се стреми към конкурентна версия, а нов доклад предполага, че услугата вече е „доста близо до премиерата си“.

 
Playstation Xbox Game Pass
 

Това го твърди Jeff Grubb от VentureBeat, който, отново говорейки в последния епизод на шоуто си Giantbomb Grubbsnax, предложи малко повече поглед върху това как новата тристепенна абонаментна услуга - която ефективно обединява съществуващата PlayStation Now на Sony и PlayStation Plus – ще бъдат структурирани.


Grubb твърди, че новата услуга, ще нарече трите си нива на абонамент Essential, Extra и Premium - цените са съответно $10 USD, $13 и $16 на месец.


Според първоначалния доклад на Bloomberg за Spartacus, Grubb казва, че нивото Essential ще бъде PlayStation Plus, както е днес - тоест ще се изисква да се играе онлайн заглавията на PlayStation и предоставя редица месечни игри за абонатите, които да добавят към своите библиотеки без допълнително заплащане - докато Extra нивото ще включва и "каталог игри за изтегляне", включващ около 300 заглавия. „Всичко в PSNow, което можеше да се изтегли, изглежда, че ще бъде тук“, каза Grubb.


Нивото Premium ще даде на абонатите достъп до „класически игри“ и облачен стрийминг в допълнение към всичко по-горе, въпреки че Grubb признава: „Не знам какво означава класическите игри, но знам, че това е основна част от това първокласно ниво." Bloomberg по-рано съобщи, че първокласното ниво ще включва достъп до PS1, PS2, PS3 и PSP игри, заедно с разширени демота – нещо, което Grubb също повтори.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

 GAME.bg mobile app download

301 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page