top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

За ползващите Playstation Now! Ето кои ще са новите 4 игри, които влизат в услугата!

Sony обяви кои ще са допълненията през февруари към каталога на PlayStation Now като една от тях е Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition.

 
Playstation Now February 2022
 

Знаем, че Playstation Now не е налична за България услуга, но сме сигурни, че има хора, които я ползват, като си правят чуждестранни акаунти.


Remake-a на Rockstar влиза в PlayStation Now от вторник, 1 февруари, с първото опресняване на PlayStation Store за месеца. В този ден пристига и Little Big Workshop. Игра, която ви поставя начело на фабрика, докато организирате, управлявате работници и проектирате.


Through the Darkest Times е историческа стратегическа игра за съпротивителна група в Берлин от 1933 г. Играта идва в PS Now заедно с пъзел играта Death Squared.


GTA Vice City – The Definitive Edition ще бъде налична в PS Now до 2 май, докато останалите три игри нямат крайни дати. Това не е необичайно, тъй като някои игри в библиотеката на PS Now са достъпни само за ограничен период от време.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

202 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page