top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

PS➕ игрите за април според dealabs са…

⚠️ ВАЖНО: Информацията не е официална!


 

Hood: Outlaws & Legends (PS5 | PS4):


Всички сме извън закона... някои ще станат легенди.

Смазани от тиранично правителство, бунтовници и бандити от цялото кралство се борят за място сред легендите. Тези съперничещи банди се изправят в кърваво състезание, плячкосвайки богатите, за да изслужат благоволението на потиснат народ – или да натъпчат джобовете им.

Два отбора от по 4 играчи се състезават едновременно, за да извършат перфектния обир. Сформирайте своя банда от разбойници и грабете съкровищата на гигантски, строго охранявани крепости. Използвайки специалните способности на всеки герой, проникнете в невидими места или превъзмогнете охраната и противниковия отбор в кървава баня.

 

Slay the Spire (PS4):


Обединихме играта с карти и roguelike, за да създадем най-добрата възможна игра за изграждане на тесте за един играч. Изградете своята стратегия, срещайте се със странни същества, открийте колосално мощни реликви и убийте Spire!

Характеристики:

- Динамично изграждане на тесте: избирайте картите си внимателно! Открийте стотици карти, които да добавяте към тестето си всеки път, когато се изкачвате на кулата. Изберете правилните синергии на карти, за да елиминирате ефективно враговете си и да стигнете до върха.

- Постоянно променяща се кула: оформлението на кулата се променя всеки път, когато се опитате да я изкачите. Изберете тих или рискован път, изправете се срещу нови врагове, открийте нови реликви и дори се изправете срещу нови шефове!

- Мощни реликви за откриване: Кулата е пълна със страховити реликви, чиито ефекти могат значително да подобрят палубата ви чрез мощни взаимодействия.

 

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom - Rehydrated (PS4)


Готови деца? Култовата класика се завръща, вярно преиздадена в своята гъбеста слава! Играйте като Спонджбоб, Патрик и Санди и покажете на злия планктон, че престъпността плаща дори по-малко от г-н Крабс. Искате ли да спасите Bikini Bottom от атака на робот? да ! Бънджи скокове по гащи? О да ! Обединете усилията си в новия мултиплейър режим? Битката започва!

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА

- Играйте като Спондж Боб, Патрик и Санди и използвайте техните уникални таланти

- Осуетете плана на злия Планктон да завладее Bikini Bottom с армия от луди роботи

- Запознайте се с много герои от култовия сериал

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПОВТОРНОТО ИЗДАВАНЕ

- Вярно преиздаване на една от най-добрите игри на Спондж Боб

- Зашеметяваща графика, модерни резолюции и оптимизиран геймплей

- Нов мултиплейър режим за двама играчи, онлайн и офлайн

- Съдържание, премахнато от оригиналната игра, като битката срещу Robo Carlo Tentacles и много други…

 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
955 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page