top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Членовете на PS Plus ще имат възможност да надстроят до Extra или Premium

Sony свърши лоша работа, изяснявайки детайлите на новите си нива PS Plus, че това всъщност не би трябвало да е заглавие, но предполагаме, че си струва да се посочи.

 
Playstation Plus
 

С новата услуга, която ще стартира на 23 май в части от Азия, притежателят на платформата започва да изпраща имейли до някои от своите клиенти в чужбина. Филипинският уебсайт One More Game сподели кореспонденция, която включва нова информация.


Като начало, както се очаква, ако вече сте абонат на PS Plus, не е нужно да правите нищо. Ще преминете автоматично към PS Plus Essential – „еквивалентен абонаментен план“, описва организацията – и вашият период на абонамент ще остане непроменен. Ще продължите да се радвате на „същите предимства“ и няма да има промени в цената или датите на плащане. Нещата просто ще продължат както обикновено.


Въпреки това ще имате възможност да надстроите до PS Plus Extra или PS Plus Premium по всяко време. „За да направите това, ще трябва да платите разликата между текущия си план и новия план, коригирана за оставащото време от абонамента ви“, обяснява имейлът. С други думи, ако ви остават шест месеца услуга PS Plus, тогава ще можете да надстроите до еднo от по-високите нива за остатъка от плана си, като платите разликата.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

381 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page