top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Всичко което показаха на Playstation State of Play

Разнообразен подбор от заглавия, който може би ще удовлетвори всяка аудитория.

 
State of Play
 

Днес Sony проведе поредното Playstation State of Play събитие. Това беше по-дълго от предходните такива, като протече за около 20 минути и включваше няколко малки съобщения, няколко нови трейлъра за вече обявени игри, както и странна реклама за дигитално-колекционерската програма на Sony - PlayStation Stars.

Всичко показано и обявено на днешното скромно събитие може да гледате по-долу.

 
 

Tekken 8

Не знаем дата на излизане както и повече подробности около играта, но пък имаме трейлър:

 
 

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge Enhanced Edition Тази VR игра вече излезе под подобно име през 2020г., но от Sony съобщиха, че това е реновирана и подобрена версия и предстои да бъде налична за PSVR през 2023г.

 
 

Demeo Играта отдавна е позната на голяма част от нас, тъй като до сега е била винаги налична за PC, и представлява виртуална версия на RPG настолна игра за 4ма играчи. Сега вече пристига и за PSVR през 2023г.

 
 

Like a Dragon: Ishin! Игргата бе излязла за PS3 и PS4, през 2014г. под името Ryu ga Gotoku Ishin! Но от създателите съобщават, че реновираният наследник на Yakuza ще предостави много по-детайлен и интересен сюжет от предходния.

 
 

Hogwarts Legacy Информацията около играта свързана със света на Harry Potter остава оскъдна, но поне знаем, че при появата ѝ ще има допълнителен Quest за PS4 и PS5 играчите. Очакваме я на 10ти февруари 2023г.

 
 

Pacific Drive

От създателите на играта и трейлъра разбираме, че това ще е пленяващо приключение в дистопиен свят, в който ще можем да се насладим на изключителен екшън с автомобили и битка със slime-ове. Играта предстои да излезе през 2023г.

 
 

PlayStation Stars Sony пуснаха свое шоу за награди наречени с името "Totally not-NFT rewards". Ще бъде налично за гледане през октомври… за всеки заинтересуван в сферата.

 
 

Synduality Футуристичните игри с роботи и битката между тях определено не са в изобилие, като поради тази причина очакваме Synduality да направи голям пробив със своята невероятна анимация и презареждащо екшън преживяване. Вероятно ще я видим през следващата година.

 
 

Stellar Blade Играта позната ни до момента като "Project EVE", сега вече се казва Stellar Blade и е страхотна кибер-чудовищна игра превъплащаваща умението да се справяш с враговете с голям арсенал от смъртоносни приспособления. Като повечето игри, и тя остава да бъде пусната през 2023г.

 
 

Rise of the Ronin Играта ще бъде PS exclusive, и очакваме до 2024 да е излязла, като ще бъде налична за PS5 . От Sony я определят като масово екшън RPG. Всеки почитател на Япония и древните бойни техники би я заобичал.

 
 

God of War: Ragnarök Gets A Controller And New Trailer Невероятната God of War: Ragnarok ще излезе през ноември тази година, но от Sony не биха оставили такова голямо заглавие да пристигне без да бъде добре рекламирано. Поради тази причина, от Sony пускат специален DualSense PS5 контролер изрисуван с фрагменти от играта като лимитирана серия.

 
 

Като говорим за God of War. От Sony ни предоставиха допълнителен трейлър за да пламне интереса ни спрямо заглавието още повече преди да дочакаме появата му на 9ти ноември.

 
 

Всеки, който желае да се наслади на цялото събитие може да го гледа в горепоказаното видео.

 
 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

Game bg115 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page