top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bчера всички PlayStation 4 трофеи бяха посочени като за PlayStation 3

Напоследък има много слухове, които твърдят, че Sony в момента работи върху претендент на Xbox Game Pass, който ще бъде многопластов абонамент за PlayStation Plus. Едно от основните предимства, ако получите по-скъпата версия, е, че ще получите достъп до по-стари игри от предишни поколения PlayStation.

 
Playstation 3
 

Това беше потвърдено от журналиста на Bloomberg Jason Schreier, докато самите Sony се опитваха да премахнат предплатените карти PlayStation Now от търговците на дребно, в ход, който някои тълкуват като подготовка за новият абонамент. Наскоро игрите за PlayStation 3 също се появиха за кратко на PlayStation 5, което показва, че по-старите игри може наистина да получават поддръжка за обратна съвместимост.


Многи играчи забелязаха, че всички трофеи от PlayStation 4 бяха изтрити и заменени с такива от PlayStation 3, както на конзолата, така и в приложението. Въпреки че проблема беше бързо решен, това доведе до купчината доказателства, че Sony действително ще пусне нова услуга с по-стари игри.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

343 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page