top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

PS5 уведомява играчите, когато игрите в техните списъци с желания се добавят към обновения PS Plus

Системата за списък с желания на PS5 очевидно работи с обновения PS Plus, като уведомява играчите, когато игрите в техните списъци с желания се добавят към услугата. Ако игра в списъка ви с желания бъде добавена към нивата Extra и Premium, ще бъдете изпратени от вашия PS5. Тази чудесна малка промяна е добре дошла, като се има предвид големият размер на каталога PS Plus Extra/Premium.

 
PS Plus
 

Системата за списък с желания на PS5 със сигурност е изминала дълъг път от стартирането. През ноември Sony пусна актуализация, която активира push известия за актуализации на списък с желания в приложението PS и PS5. Играчите също получават известия, когато игрите в техните списъци с желания са пуснати в продажба.


Въпреки това няма начин да разберете дали дадена игра ще бъде добавена към нивата Extra и Premium в бъдеще, така че ако закупите нещо от списъка си с желания само за да пристигне в PS Plus малко след това, малшанс!


Понастоящем не е ясно дали PS5 ще уведомява играчите, когато игрите са на път да напуснат нивата на PS Plus Extra и Premium или не. Потребителите на PS Plus в Азия наскоро забелязаха актуализация на страницата на магазина на Red Dead Redemption 2, която гласи, че играта ще напусне услугата на 20 септември. Като се има предвид, че все още сме юни, е твърде рано да има известие за това, но ще видим какво ще се случи в бъдеще.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page