top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вече ще можете да качвате снимките си и видеоклиповете от PS5 в приложението на Playstation

Изглежда Sony е в процес на въвеждане на много удобна нова функция за потребителите на PlayStation 5, които искат да могат да споделят своите екранни снимки и видеоклипове по-лесно.

 
Playstation 5
 

Обикновено играчите, които искат да споделят страхотни екранни снимки или клипове от геймплей, могат да го направят само чрез своята конзола. Според множество доклади в Reddit и Twitter, играчите най-накрая ще могат да позволят на своята конзола да качва автоматично в приложението PlayStation, което им дава възможност да преглеждат съдържанието си в движение.


Новата функция, която достъпна за играчите в Северна Америка към момента на писане, може да бъде достъпна чрез Media Gallery от вашият PS5. Оттам ще се появи съобщение, което ще ви информира за новата способност.


Изскачащият прозорец гласи: „Автоматично качвайте най-новите си екранни снимки и видеоклипове и ги гледайте в приложението PlayStation.“


Всички кадри под три минути ще бъдат качени в приложението PS веднага и ще останат там 14 дни.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download214 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page