top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Повечето игри за PSVR 2 ще бъдат правени с Unreal Engine 5

Epic Games потвърди, че поне някои от предстоящите игри за PSVR 2 ще бъдат създадени с помощта на Unreal Engine 5.

 
PSVR 2
 

Устройството беше включено в списъка със студия, използващи Unreal Engine 5 за създаване на нови игри, а студиата включват Sabre Interactive, Bloober Team, Remedy, Supermassive Games, Gearbox Entertainment и Haven Studios.


Когато Unreal Engine 5 беше обявен за първи път, беше потвърдено, че двигателят ще продължи да поддържа всички VR сетове, така че фактът, че някои игри за PlayStation VR 2 се разработват с помощта на двигателя, не е истинска изненада. Нямаше индикация за броя на игрите за PSVR 2 в разработка с помощта на двигателя. Въпреки това, списъкът със студиа, показан по време на шоуто State of Unreal Engine, публикуван в Twitter от Geoff Keighley, включва разработчици като nDreams (The Assembly, Fracked, Shooty Fruity) и Bloober Team (Layers of Fear VR), които вече са създали PSVR игри в миналото.

Най-новата придобивка на PlayStation, Haven Studios, също е включена в списъка. Предстоящата им игра ще включва постоянна и развиваща се онлайн среда, която е сравнена с тази на Rainbow Six Siege, въпреки че няма да е военен шутър от първо лице. Haven е единственото PlayStation Studio в списъка, но логото на PlayStation също е там, което може би загатва за други студиа, използващи двигателя.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page