top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

PUBG Mobile се сдоби с Squid Game заради новия си мод React: Survival

Какво се случва, когато смесите Squid Game с PUBG? Получавате най-новия режим на PUBG Mobile, React: Survival Mode. Това е Battle Royale върху класическата детска игра Red Light/Green Light.

 
PUBG Мobile Рeact Сurvival
 

Играта има наистина прости правила. Играчите стоят зад стартова линия и трябва да се придвижат към финала, когато се произнесе думата Зелена светлина. След като чуят червена светлина, всички спират и тези, които все още се движат, се връщат отначало. Разбира се, Squid Game включваше много по-тъмна история, а сега PUBG Mobile черпи вдъхновение и от двете, за да създаде уникално изживяване.

PUBG mobile squid game

В React: Survival целта остава същата, като от играчите се изисква да прекосят финалната линия. Въпреки това, огромен зъл розов заек със светещи очи ще гледа. Страшно, нали? За да спечелят, играчите трябва да преминат през зоркото му око. Трябва да се движат, когато музиката свири и злият заек е обърнат с гръб към тях. Една-единствена стъпка направена, когато музиката е спряла и заекът ще ви елиминира.

PUBG mobile squid game

Ще бъде доста сложно предизвикателство, защото играчите също ще трябва да стигнат до финалната линия за определено време, без да бъдат хванати. Времето може да е ограничено, но това не означава, че играчите трябва да са нетърпеливи. Ключът към победата е да научите моделите на движение на заека и съответно да планирате стъпките си. Бавно и славно. Тези, които научат движенията на заека най-бързо ще спечелят свободата си.


Така че, облечете анцузите си като за Squid Game и избягвайте от страшният заек в React: Survival Mode на PUBG Mobile.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page