top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

PvP сървърите за някои Dark Souls игри са временно спрени

Dark Souls е едина от най-популярните и влиятелни франчайзи от поколението конзоли Xbox 360 и PS3. Това доведе до раждането на изцяло нов жанр и много разработчици са били вдъхновени от дизайнерската философия на From Software.

 
Dark Souls 3
 

Въпреки че хакването е част от голям брой мултиплейър игри, играчите наскоро откриха опасен нов експлойт в онлайн компонента на Dark Souls 3. Съобщава се, че това би могло да позволи на хакерите да получат достъп до лична информация, в допълнение към разрушаването на компютрите ви и стартиране на програми във фонов режим. Това е изключително сериозен проблем и потребителите бяха предупредени да не играят Dark Souls 3 онлайн. Bandai Namco бяха уведомени за този проблем и екипът за разработка вече предприе допълнителни стъпки, за да гарантира, че този хак няма да засегне повече играчи.


Официалният акаунт в Twitter за Dark Souls потвърждава, че PvP сървърите за Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2 и Dark Souls 3 са временно деактивирани. В момента екипът разследва гореспоменатия проблем и също така заявява, че сървърите за Dark Souls: Prepare To Die Edition ще бъдат офлайн след кратко време. Въпреки това PvP сървърите на Dark Souls на конзолите остават незасегнати и проблемът е ограничен до онлайн компонента на версията за компютър.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page