top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Rambo и John McClane официално пристигат в Warzone, Black Ops и Mobile

След множество слухове и лийкове, Actvision най-накрая реши да потвърди информацията и обяви, че '80s Action Heroes DLC пакет ще се появи за Call of Duty Warzone, Black Ops и Mobile. В този пакет ще бъдат включени легендарните екшън герои Рамбо и Джон Макклен от "Умирай трудно" поредицата.


Rambo Warzone

За момента е потвърдено, че на 20-ти май ще се появи Рамбо в играта, след като преди няколко дни от Activision пуснаха тийзър трейлър:

Очаква се освен Рамбо, в трите заглавия да бъдат вкарани и култовия лък на екшън героя, както и експлозивни стрели. Не е ясно, обаче, дали Джон Макклейн ще се появи на 20-ти май или по някое време по-късно през сезона. Activision обявиха тази новина за новото DLC като пуснаха изображение, на което виждаме персонажа на Слай, както и прочутата сграда Nakatomi Plaza от "Умирай трудно". Интересуваме се дали Activision са успяли да наемат Силвестър Сталоун и Брус Уилис да озвучат героите... А дано!


Не остана много време до излизането на '80s Action Heroes DLC-то, така че сигурно повече информация ще получим скоро. Слухове в интернет споменават, че играчите да очакват и Терминатора, но това още не е потвърдено. В миналото е имало герои в играта, които са базирани на истински хора, но досега е нямало такива, които са по известни филмови франчайзи. Fortnite от известно време вкарва популярни лица от екрана, както и от други видео игри и затова много геймъри почнаха да сравняват Warzone с популярната игра на Epic Games.

52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page