top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Randy Pitchford: Microsoft и Sony "никога не са били конкуренти"

Отношенията между Microsoft и Sony са най-добри сега отколкото някога са били, като водещите членове на екипите поддържат публично връзка, поддържа се cross-play, Microsoft пуска някои игри за PlayStation и обратно.

 
Randy Pitchford
 

Eдин човек, който смята, че е време двете компании да задълбочат още повече усилията си, е основател и шеф на Gearbox - Randy Pitchford. Той tweet-на, че никога не са били конкуренти и казва:


Колко време ще отнеме, преди Sony да си спомни, че е компания за потребителска електроника, може да бъде доволна от Microsoft, която е софтуерна компания, като софтуерът на Microsoft работи като приложения на трети страни на хардуера на Sony? Според мен те са никога не са били конкуренти.

Той продължава, като казва, че трябва да се опитат да намерят златната среда, добавяйки:


Мисля, че Sony е наясно, че Xbox по същество иска да бъде операционна система за игри и Sony се защитава там (по основателна причина). Въпреки това имат възможност и двете компании да бъдат съюзници. Обожавам Sony и обожавам Xbox, така че...

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

96 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page