top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Razer поема контрола над Elgato Stream Deck чрез техният Stream controller.

Работи с Loupedeck на устройството, което е насочено към хора предаващи поток на живо и други създатели.

 
 

Много създатели използват контролен панел като Stream Deck на Elgato, за да им помогнат да управляват потоците на живо и да създават магия. Razer търси да направи ходове в бранша със създаването на свой панел, който да контролира нечии желания.


Компанията работи с Loupedeck на устройството, което изглежда е преправена версия на Loupedeck Live с маркетингов щрих на Razer зад него. Контролерът на потока има 12 хаптични клавиша switchblade, шест аналогови за набиране и осем физически бутона, всички от които можете да персонализирате с помощта на софтуера на Loupedeck на Windows или macOS. Можете да използвате контролите, за да промените всички видове настройки (като оформления и сцени) в движение, да стартирате приложения и дори да управлявате интелигентни устройства за дома.

Чрез използването на такъв панел вие може да улесните отнемащите време функции като ги понижите до това те да отнемат части от секундата и само копче. Те дават възможност за фина настройка на определени настройки, като осветление и сила на звука, така че може да го използвате като аудио миксер за балансиране на вашия микрофон, геймплей и фонова музика. Можете да намерите плъгини, профили и пакети икони на пазара и да създадете свои собствени действия и макроси.


Ще можете да настроите няколко оформления за управление (наречени работни области) за посветени цели и да нанесете тези с осемте физически бутона или да плъзнете между тях. Streamer-ите които стриймват на Twitch за забавление, биха могли да използват Stream Controller както за работа, така и за удоволствие, тъй като могат да преминат към отделно работно пространство с напълно различни функции. Или може да използвате контролния панел, за да контролирате възпроизвеждането на музика през деня и да ви помогне да редактирате видеоклипове в YouTube или TikTok през нощта. Въпросният Razer панел ще може да бъде закупен от тази есен като цената му ще бъде близо 300лв, което е добре имайки се в предвид, че досегашните подобни устройства възлизат на 400-600лв. диапазон.

 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page