top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Януарската актуализация на Ready or Not добавя много нови неща!

Едноминутният трейлър, показващ по-фините детайли, дава на играчите представа за някои нови промени. В него има напрегнати престрелки и ситуации, които играчите ще срещнат. От бележките за корекцията става ясно, че разработчиците са се вслушали в обратната връзка!

 
Ready or Not
 

Valley, Fast Food и Penthouse са нови карти, които са добавени. Освен това има нови описания на оръжията и интеграция на Vivox. Освен това има много промени, направени в играта, включително корекции на грешки, графики и други подобрения в качеството на живот.


Производителността е друг аспект с, който разработчиците се заеха. Те подобриха производителността на loading screen-а и намаляват използването на Vram. Имаше и промени в мрежовата система, позволяваща миграция на хостове и оптимизирана работа на мрежата.Някои от новите оръжия включват R7 Launcher, SLR 47, BCM MK1 и MK.16. Бяха направени актуализации и корекции на някои от другите оръжия, включително M4A1, MPX, UMP45 и M9 Pistol.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page