top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Започнаха регистрациите за новата игра на Ubisoft - Project U!

Ubisoft показа нов кооперативен шутър, в момента озаглавен Project U, и можете да се регистрирате, за да го тествате още сега.

 
Project U
 

Подробностите за тaзи Project U в момента са много неясни, като на страницата на играта се казва, че Ubisoft „проучва нова концепция базирана на сесии кооперативна стрелба, където много играчи се обединяват, за да надделеят срещу непреодолима заплаха!“ Вероятно не бихте могли да бъдете по-малко ясни от това относно представянето на игра, като се има предвид, че това е стара концепция.


Показано е концептуалното изкуство, което можете да видите по-горе, което несъмнено е доста красиво, като дизайнът на героите има смекчената атмосфера на Apex Legends. Изглежда, че героите се изправят срещу някаква армия от роботи, но освен това вероятно няма да разберем повече, поне докато Ubisoft не покаже още.


Страницата за регистрация има кратък ЧЗВ, където се отбелязва, че затвореният тест е отворен за всички компютърни играчи, въпреки че е планирано да се проведе само в Западна Европа. Въпреки че ще бъде достъпна в страни като Франция, Германия и Испания, играта ще бъде само на английски език.


Ubisoft все още може да не иска да разкрие изцяло Project U, но напоследък имаше доста съобщения, особено в света на Assassin's Creed, включително изтеклата по-рано Mirage, Codename Red, която пренася поредицата в Япония за първи път и мистериозното кодово име Hexe.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page