top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Промениха премиерната дата на филма The Flash

Warner Bros. Discovery измести датата на излизане на The Flash.

 
The Flash
 

Студиото обяви, че The Flash ще има премиера в кината на 16 юни 2023 г., седмица по-рано от предварително обявената дата на пускане на 23 юни 2023 г. Това вероятно ще e, за да избегне Indiana Jones and the Dial of Destiny, който ще има премиера на 30 юни.


The Flash трудно стигна до киносалоните - от многобройни режисьори, закъснения и правни противоречия на звездата Ezra Miller, включително арести и съобщение, че ще потърсят помощ за проблеми с психичното здраве.

Miller е остатък от DCEU, тъй като той изигра героя, започвайки в Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта и след това Лигата на справедливостта. Соловият филм отдавна се очаква да адаптира сюжета на The Flashpoint и потенциално да преконфигурира вселената на DC.


Сюжетът на алтернативната времева линия би обяснил как и Ben Affleck и Michael Keaton могат да бъдат в The Flash, като и двамата играят различни версии на Батман. Филмът включва и Sasha Calle като Supergirl.


Не е ясно как ще изглежда вселената на DC, след като The Flash най-накрая се появи и потенциално пренапише вселената на DC. Филмът, който се противопостави на призивите за отмяна след ареста на Miller, може да подготви добре сцената, която ще позволи на новите съ-президенти на DC James Gunn и Peter Safran да отпечатат свои собствени проекти върху вселената на DC.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page