top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Премиерната дата на Star Wars Jedi: Survivor ще стане ясна през Декември

Electronic Arts ще разкрие повече подробности за Star Wars Jedi: Survivor по време на The Game Awards, според нов доклад. Insider-Gaming съобщава, че EA ще обяви датата на пускане на играта, ще покаже нов трейлър и ще потвърди, когато предварителните поръчки започнат.

 
Star Wars Jedi: Survivor
 

Съобщението ще бъде направено около 30 минути след началото на шоуто, се казва в доклада. Наградите са насрочени за четвъртък, 8 декември.


Преди това Jeff Grubb от Giant Bomb каза, че EA ще започне да рекламира Jedi: Survivor през декември, което съвпада с The Game Awards. Твърди се, че играта ще стартира през март 2023 г. Според съобщенията Disney планира да пуска ново заглавие на Междузвездни войни на всеки шест месеца.

Jedi: Survivor се развива пет години след събитията от Fallen Order от 2019 г. Играчите поемат ролята на Cal Kestis, докато той "продължава да чувства тежестта на това да бъде един от последните останали джедаи в галактиката."


Играта е разработена от студиото на Apex Legends - Respawn Entertainment и се разработва за хардуер от текущо поколение, така че не се очаква да стартира на PS4 и Xbox One.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page